In de blogpost van vorige week kon u al een aantal manieren lezen om een pareo te dragen. Heeft u die blog nog niet gelezen? Klik dan hier. In de blogpost van deze week laten we u zien hoe u de pareo op verschillende manieren om kunt toveren tot een jurkje. Perfect om te dragen over uw favoriete bikini of badpak tijdens een wandeling over de boulevard!

1. Strapless jurk

Houd de pareo volledig uitgevouwen achter u en vouw de bovenste twee uiteindes over uw borsten heen naar voren. Kruis de twee uiteindes over elkaar heen en vouw ze weer naar achteren, naar uw rug. Maak een knoopje op uw rug om de uiteindes vast te maken. Vouw nu aan de voorkant de stof over uw borsten heen en het eerste jurkje is af!

2. Schouder jurk

De pareo kunt u vastknopen om een jurk te krijgen waarbij maar één schouder bedekt is.
Houd de pareo volledig uitgevouwen achter u en vouw de bovenste twee uiteindes over uw borsten heen naar voren. Vouw de rechter punt onder uw linker oksel naar de linker schouder toe. Ditzelfde doet u hierna met de linkerpunt. De twee uiteindes komen elkaar vervolgens bovenop de linker schouder tegen. Maak hier een knoop en de jurk is af. Met deze manier wordt de linker schouder bedekt. Voer de stappen omgekeerd uit als u uw rechter schouder wil bedekken.

3. Halter jurk

Een halter jurk kunt u op verschillende manieren krijgen:

  1. Houd de pareo volledige uitgevouwen achter u en vouw de bovenste twee uiteindes over uw borsten heen naar voren. Kruis de uiteindes vervolgens met elkaar en breng de punten in de nek bij elkaar. Leg een knoop met de stof in uw nek en de jurk is af
  2. De tweede manier om een halter jurk te maken lijkt op de strapless jurk. Volg de stappen van de strapless jurk, maar in plaats van dat u de punten naar achteren brengt en vastknoopt op de rug brengt u ze boven en knoopt u ze achter in de nek aan elkaar.
  3. De laatste manier om de jurk als halter model te dragen gaat als volgt. Begin weer met de pareo volledig uitgevouwen achter u en haal de bovenste twee uiteindes naar voren over uw borsten heen. Draai vervolgens de punten 1 keer helemaal om elkaar heen, zodat er op de boezen een twist ontstaat. Breng de uiteindes nu naar boven en knoop de pareo in uw nek aan elkaar.