Selecteer een pagina

Lijk 10 pond lichter in 10 seconden! Dat is het motto van badmode merk Miraclesuit. En dat is niet zo gek. Het merk staat namelijk al meer dan twee decennia lang bekend om haar corrigerende badmode. In de badpakken lijk je niet alleen lichter, je voelt je ook slanker vanaf het moment dat je het badpak aantrekt!

Miraclesuit ontwikkelde zelf een unieke stof genaamd Miratex, dit is waar het allemaal begon. De stof omvat ongeveer twee keer zoveel Lycra, een synthetische rubber soort, dan andere badpakken. Ook heeft de stof drie keer zoveel holding power. Door deze twee eigenschappen behouden de Miraclesuit badpakken hun vorm en die van jou;)

Daarnaast maakt Miraclesuit gebruik van de beste bh-ondersteuning, waaronder een voorgevormde bh-constructie uit één stuk die beugels ingebouwd heeft in schuim cups. Deze constructie zorgt ervoor dat de beugels niet na een x aantal keer doorschieten.

Het strategische gebruik van het rimpelen en draperen van de stof zorgt ervoor dat je rondingen worden benadrukt en het oog wegtrekt van de gebieden die je wilt verdoezelen.

Vanaf dit jaar zijn de badpakken van Miraclesuit ook te koop bij Lindessa Best! In deze blogpost lichten we een aantal van de prachtige badpakken uit.

Duik de jungle in, in dit corrigerende badpak met dierenprint. De print van het badpak is dat van een luipaard, in een bruine tint. De V-hals zorgt voor een verleidelijk decolleté, maar de beugels en voorgevormde cups zorgen alsnog voor een hoog draagcomfort! Op de schouderbandjes is aan weerszijde een blauw kralen detail te zien, wat mooi in contrast staat met het bruine pak.

Ook dit badpak heeft zowel beugels als voorgevormde cups. In tegenstelling tot de print van het bovenstaande badpak, heeft dit badpak een iets grafischere print. De voorkant heeft een prachtige ombre print in oranje, roze, paars en blauw tinten, dat van boven tot beneden overloopt. De achterkant van het badpak heeft dezelfde print zonder ombre, in een paars blauwe kleur.

Op zoek naar een badpak met beugels maar zonder voorgevormde cups? Kies dan voor dit badpak! Het badpak heeft aan de voorkant een ombre print in verschillende blauwtinten, welke doen denken aan de zee in een ver resort! Vergeleken met de andere badpakken van dit merk heeft dit badpak de diepste rug, wat zorgt voor een moderne touch.

Tot slot heeft het merk ook nog een badpak met voorgevormde cups en zonder beugels, namelijk deze. Het badpak heeft een lichtblauwe palmbladeren print. Perfect geschikt om alvast in een zomerse stemming te komen!

Ontdek zelf het magische 10 pond lichter in 10 seconden effect van Miraclesuit!