Selecteer een pagina

Lingerie is voor vrouwen erg belangrijk. Door een nieuw setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Lingerie wordt gemaakt in alle kleuren van de regenboog, maar één van de populairste kleuren, van vrouwen van iedere leeftijd, is al jaren lang de kleur rood. Maar weet je eigenlijk wel wat deze vurige kleur over jou vertelt als je hierin graag gekleed gaat? Misschien raadde je al dat rood voor passie, opwinding en levenskracht staat?! Alleen al bij het zien van de kleur rood versnelt je ademhaling en stijgt je hartslag. Vrouwen die voor rood gaan zijn recht voor hun raap. Ze zijn gepassioneerd, geven aan wat ze willen en houden van dramatiek. Herken jij jezelf hierin of streef je ernaar om zo’n vrouw te worden? Lees dan snel verder en ontdek onze mooiste rode lingerie series!

Judith

Ooit gehoord van het gezegde ”Mooi rood is niet lelijk”? Dat wordt waar gemaakt met de Judith serie van Marie Jo! De lingerie uit deze serie is uitgevoerd in een knalrode kleur en is versierd met een prachtige bloemen broderie. De semi-transparante stof waarmee de slips zijn versierd geven je een verleidelijke touch! Deze bh heeft een balconette belijning met voorgevormde cups. De cups zijn versierd met een prachtige bloemenbroderie, die terug te zien is in de bijpassende slips uit deze serie. Zoals op deze bijpassende rioslip! De rioslip heeft een ultra verleidelijke uitstraling; de beenuitsnijdingen zijn versierd met bloemenbroderie op een semi-transparante stof. Ditzelfde bloemendesign is subtiel terug te zien in op de rest van de slip in de stof.

Hedona

De Hedona van Chantelle blijft een favoriet van vele vrouwen. Net als ieder seizoen is het merk dit jaar uitgekomen met een nieuwe kleuren voor deze populaire serie. Deze rioslip is gemaakt van een glanzende stof die niet aftekent onder je kleding. De kanten afwerkingen geven de slip een romantische tint. Ook de bijpassende beugelbh is afgewerkt met kant. De niet-voorgevormde cups geven de boezem genoeg ondersteuning terwijl de natuurlijke vorm van de borst wordt behouden!

Aube Amoureuse

Ben je een fan van rood maar wil je de kleur liever iets subtieler terug laten komen in je lingerie? Ook dan hebben we iets voor je! In de Aube Amoureuse serie van Aubade vind je lingerie met rood kant en romantische details. Aubade omschrijft de serie als een ode aan de levendige en intense vrouwen. De lingerie laat je rondingen zien en vormt je lichaam om je trotse en zelfverzekerde vrouwelijkheid te vieren! In de serie vind je een voorgevormde bh met twee bijpassende slips in de kleur rouge.