Aubade


✓ Assortiment met topmerken
✓ Voor elk lichaamstype
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding


Stijlvolle lingerie

Bekijk ons lingerie aanbod

Aubade

Aubade is een merk dat met haar lingerie vrouwen de mogelijkheid biedt om hun lichaam lief te hebben en daarmee de verleidingskracht van hun eigen lichaam te ontketenen. De producten zijn ontworpen om te fungeren als een tweede huid voor vrouwen in alle vormen en maten. Aubade is een favoriet merk van veel vrouwen voor speciale momenten of gewoon voor doordeweeks, omdat het lichaam van de vrouw wordt ondersteunt en goed tot haar recht komt. Het assortiment van lingerie-speciaalzaak Lindessa in Best en Deurne bestaat uit een ruim aanbod aan Aubade-lingerie en -badkleding, om te verleiden, te verwennen en te verrassen.

lingerie set bruin

Een ruim assortiment aan innovatieve producten van Aubade

Het Franse merk Aubade is in 1958 opgericht door een korsetspecialist, dokter Bernard. Het merk richt zich niet alleen meer op lingerie als fysieke ondersteuning van het vrouwelijke lichaam. Lingerie wordt sensueel en glamoureus. De producten die het merk na deze nieuwe doelstelling op de markt brengt, is innovatief. In de loop van de jaren brengen zij diverse unieke producten zoals strings, bh’s en shorties uit op de markt. Met een ruim assortiment aan lingerie van Aubade blijft u bij Linedessa altijd op de hoogte van de laatste trends.

bh roze

Ontdek wat onze producten van Aubade u te bieden hebben

Lindessa in Best en Deurne, in Noord-Brabant, biedt voor elke gelegenheid passende lingerie, badkleding en nachtmode van kwaliteitsmerken zoals Aubade. Deze producten geven u luxe en kwaliteit. Heeft u advies nodig over een van onze producten? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via 0499-398808 of via info@lindessabest.nl. Bekijk ons assortiment aan lingerie van diverse merken .

set rood

Filter