Beugel bh Marie Jo


✓ Assortiment met topmerken
✓ Voor elk lichaamstype
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding


Stijlvolle lingerie

Bekijk ons lingerie aanbod

Een beugel-bh van Marie Jo kopen

Als u een beugel-bh van hoge kwaliteit wilt aanschaffen, is het zeker de moeite om het aanbod van Marie Jo te bekijken. Dit topmerk is sinds 1919 niet meer weg te denken uit de lingerielades van vrouwen en bij Lindessa kunt u lingerie van dit merk kopen. U bent van harte welkom om u persoonlijk te laten adviseren in onze winkels in Best en Deurne, in Noord-Brabant. Shopt u liever online? Dan bestelt u eenvoudig en snel prachtige lingerie bij ons.

lingerie set bruin

Een kleurige beugel-bh van Marie Jo

Bij Lindessa beschikken we over een uitgebreid assortiment aan lingerie van Marie Jo en u vindt bij ons ongetwijfeld dé beugel-bh of rioslipvoor u. De lingerie van dit merk is fleurig en kleurrijk en vrolijkt uw lingerieverzameling direct op! We hebben niet alleen lingerie van Marie Jo, maar ook de mooiste bikini’s en andere swimwear. Bij ons vindt u lingerie, badmode en nachtmode waar u zich zelfverzekerd en comfortabel in voelt.

bh roze

Gun uzelf een bh van topkwaliteit

Het is ontzettend belangrijk dat uw bh voldoende ondersteunt en dat u de juiste maat koopt. We adviseren u graag over de verschillende maten als u een beugel-bh van Marie Jo of van een ander merk bij ons koopt. We zijn al 34 jaar lang dé bodyfashionspeciaalzaak van Best en Deurne in Noord-Brabant en ook online kunt u bij ons terecht. Shop online lingerie, badmode of nachtmode bij ons of neem voor vragen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0499-398808 of een e-mail te sturen naar info@lindessabest.nl.

set rood

Filter