Bikini Marie Jo


✓ Assortiment met topmerken
✓ Voor elk lichaamstype
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding


Stijlvolle lingerie

Bekijk ons lingerie aanbod

Een bikini van Marie Jo

Bij Lindessa vindt u prachtige badmode van hoge kwaliteit, zoals een bikini van het topmerk Marie Jo. Als het zomer wordt, is het natuurlijk tijd om een nieuwe bikini of badpak te kopen, zodat u straalt op het strand of in het zwembad. Daarom verkopen we enkel badmode van de beste merken volgens de laatste trends. U ontdekt ons aanbod in onze winkels in Best en Deurne, in Noord-Brabant, of natuurlijk gewoon online.

lingerie set bruin

Met een bikini van Marie Jo voelt u zich als een vis in het water

Als u op zoek bent naar een bikini van Marie Jo of van een ander kwaliteitsmerk, bent u van harte welkom bij ons. We hebben naast badmode ook lingerie en nachtmode in allerlei vormen en maten. De keuze is reuze! We begrijpen het dus maar al te goed als u twijfelt tussen bepaalde items. We adviseren u graag in een van onze winkels in Best en Deurne.

bh roze

Steel de show met luxe badmode

Wilt u een bikini van Marie Jo of zwemkleding van PrimaDonna of andere merken kopen? We hebben meer dan vijftien series aan badmode van PrimaDonna en meer dan tien lijnen van Marie Jo. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een rioslip van Marie Jo. Ook Opera, Seafolly en Nuria Ferrer behoren tot de topmerken in ons assortiment. Neem snel online een kijkje bij ons of kom langs in een van onze winkels Voor meer informatie belt u naar 0499-398808 of stuurt u een e-mail naar info@lindessabest.nl.

set rood

Filter