Nachthemd Mey


✓ Assortiment met topmerken
✓ Voor elk lichaamstype
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding


Stijlvolle lingerie

Bekijk ons lingerie aanbod

Een nachthemd van Mey

Bent u op zoek naar een fijn nachthemd van het merk Mey? Bij Lindessa verkopen we lingerie en nachtmode van dit prachtige, duurzame merk. De nachthemden in onze winkels in Best en Deurne, in Noord-Brabant, zijn enkel van de beste materialen gemaakt. Zo slaapt u heerlijk in een comfortabel nachthemd en wordt u uitgerust wakker.

lingerie set bruin

Een nachthemd van Mey; daar hoeft u geen nachtje over te slapen

Bij Mey gebruiken ze de beste materialen en hanteren ze strenge regels op het gebied van arbeidsomstandigheden, dus elk nachthemd is op een verantwoorde manier gemaakt. Ons assortiment van Mey bestaat uit comfortabele, naadloze lingerie en nachtmode in allerlei kleuren. De bh’s van Mey zorgen voor optimale ondersteuning en ultiem draagcomfort. Dit merk is dus ideaal als u zowel comfort als schoonheid wenst!

bh roze

Slaap als een roosje in onze nachthemden

Bij Lindessa adviseren onze medewerkers in Best en Deurne u graag over de verschillende producten en merken in ons assortiment. We verkopen naast een nachthemd van Mey ook items van Calvin Klein, zoals push-up bh’s. Wilt u meer weten over ons bedrijf en ons assortiment? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0499-398808 of stuur een e-mail naar info@lindessabest.nl.

set rood

Filter