Bij Lindessa hebben we de mooiste nachtkleding voor kinderen. Je hebt bij ons keus uit veel verschillende kleuren, prints en verschillende modellen. Elk seizoen komen er weer andere verrassende ontwerpen bij. Onze kindernachtkleding is van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd. Het prachtige merk Charlie Choe ontwerpt nachtmode met maar één doel; leuke, hippe nachtkleding van goede kwaliteit aanbieden. Charlie Choe maakt voor vrouwen, mannen én kinderen nachtmode die zelfs bij elkaar past. Zo kun je als gezin de thuisblijf dagen extra gezellig maken. Bij Lindessa hebben we een ruime keuze voor zowel jongens als meisjes.

Voor alle kinderen

Lindessa heeft nachtkleding voor alle kinderen. Zo zijn er voor de allerkleinsten baby jumpsuits met aandoenlijke motieven. Voor de wat oudere kinderen zitten er in het brede assortiment tal van nachthemden of pyjamabroeken en -topjes. De prettig passende nachtkleding is er in talloze kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende dessins, uiteenlopend van grappige figuurtjes tot creatieve tekeningen. Charlie Choe is hét merk waarvan je een hippe pyjama, pyjamabroek, pyjamashort of nachthemd kunt kopen die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook vooral heerlijk zit. Onze vrolijke nachtkleding is niet alleen voor in bed, maar ook perfect geschikt om te dragen in huis.

Aan het einde van de dag wil ieder kind een beetje gezelligheid. Lekker knus in de lievelingspyjama is het verhaaltje voor het slapengaan nog veel leuker. En zelfs voor grotere kinderen die ’s avonds nog hun eigen gang gaan, is een fijne pyjama onmisbaar. Als expert op het vlak van nachtmode kent Lindessa de behoeftes van stoere kids. We kleden ze dan ook met de fijnste en streng gecontroleerde materialen, leuke ontwerpen en verrassend comfortabele pasvormen. Bij Lindessa hebben we nachtmode voor kinderen waarmee dromen werkelijkheid worden.

Neem contact op

U kunt ons een bericht sturen via dit formulier