1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt de diagnose borstkanker. Dat zijn jaarlijks ruim 17.000 vrouwen. Ze krijgen deze vreselijke diagnose en hun leven verandert in één klap. Niet alleen door de behandelingen maar ook door de vele onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt. En hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, overlijden er jaarlijks nog steeds meer dan 3.000 vrouwen aan de gevolgen van deze ziekte. Naast al deze vrouwen worden ook jaarlijks vele mannen getroffen door dit ziektebeeld.

Om de bekendheid rondom deze ziekte te verspreiden en om al deze sterke vrouwen een steuntje in de rug te geven verandert de maand oktober ieder jaar internationaal in dé borstkankermaand. In deze maand halen goede doelen geld op voor onderzoek en behandeling van borstkanker. Daarnaast zijn er verschillende (online) bijeenkomsten, symposia en vele andere activiteiten. Allemaal gerelateerd aan borstkanker.

Ook in onze branche krijgen wij te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Daarom staan wij ook graag stil bij de bijzondere maand oktober. We begrijpen dat deze maand namelijk ook heel confronterend en moeilijk kan zijn. Daarom willen wij graag alle vrouwen in het zonnetje zetten. Tijdens de gehele maand oktober kunt u bij ons een oude bh inleveren. Wanneer u dit doet krijgt u €10,- korting op een nieuwe bh! En zeg nu zelf; dat is de moeite waard toch?

Nu horen we u denken, waarom moet ik een oude bh meenemen? Wij gooien de ingeleverde bh’s niet weg. Wij doneren ze ieder jaar aan een goed doel. Natuurlijk maken wij een schifting van de bh’s die écht weggegooid moeten worden en de bh’s die nog een ronde mee kunnen. Er zijn veel vrouwen op de wereld die de ingeleverde bh’s nog een tweede leven kunnen geven. Zo creëren we een win-win situatie. U heeft een nieuwe bh en ergens anders op de wereld voelen die vrouwen zich ook weer sexy en zelfverzekerd met hun nieuwe (oude) bh!

Dus komt u tussen 1 en 31 oktober 2023 bij ons langs in de winkel, vergeet dan niet om een oude bh mee te nemen. Zowel het filiaal in Best als het filiaal in Deurne doet mee aan deze actie. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en op afgeprijsde artikelen. Ook geldt de actie alleen op bh’s vanaf €29,95. Daarnaast loopt deze actie alleen in de winkel en niet online. Zien we u snel in een van onze winkels?