1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt de diagnose borstkanker. Dat zijn jaarlijks ruim 17.000 vrouwen. Ze krijgen deze vreselijke diagnose en hun leven verandert in één klap. Niet alleen door de behandelingen maar ook door de vele onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt. En hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, overlijden er jaarlijks nog steeds ruim 3.000 vrouwen aan de gevolgen van deze ziekte. Naast al deze vrouwen worden ook jaarlijks vele mannen getroffen door dit ziektebeeld.
 
Om de bekendheid rondom deze ziekte te verspreiden en om al deze sterke vrouwen een steuntje in de rug te geven verandert de maand oktober ieder jaar internationaal in dé borstkankermaand. In deze maand halen goede doelen geld op voor onderzoek en behandeling van borstkanker. Daarnaast zijn er verschillende (online) bijeenkomsten, symposia en vele andere activiteiten. Allemaal gerelateerd aan borstkanker.
 
Ook in onze branche krijgen wij te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Daarom staan wij ook graag stil bij de bijzondere maand oktober. We begrijpen dat deze maand namelijk ook heel confronterend en moeilijk kan zijn. Daarom willen wij graag alle vrouwen in het zonnetje zetten. Tijdens de gehele maand oktober kun je bij ons een oude bh inleveren. Wanneer je dit doet krijg je €10,- korting op een nieuwe bh! En zeg nu zelf; dat is de moeite waard toch?
 
Nu horen we je denken, waarom moet ik een oude bh meenemen? Wij gooien de ingeleverde bh’s niet weg. Wij doneren ze ieder jaar aan een goed doel. Natuurlijk maken wij een schifting van de bh’s die écht weggegooid moeten worden en de bh’s die nog een ronde mee kunnen. Er zijn veel vrouwen op de wereld die de ingeleverde bh’s nog een tweede leven kunnen geven. Zo creëren we een win-win situatie. Jij hebt een nieuwe bh en ergens anders op de wereld voelen die vrouwen zich ook weer sexy en zelfverzekerd met hun nieuwe (oude) bh!
 
Dus kom je tussen 1 en 31 oktober 2021 bij ons langs in de winkel, vergeet dan niet om een oude bh mee te nemen. Zowel het filiaal in Best als het filiaal in Deurne doet mee aan deze actie. De korting is echter niet geldig in combinatie met andere actie en op afgeprijsde artikelen. Ook geldt de actie alleen op bh’s vanaf €29,95. Daarnaast loopt deze actie alleen in de winkel en niet online. Zien we je snel in een van onze winkels?