Single’s Day, ook bekend als “Guanggun Jie” in China, is een jaarlijks evenement dat oorspronkelijk is ontstaan in China als een viering van het vrijgezellenbestaan. Het vindt plaats op 11 november (11/11), vanwege de symbolische betekenis van het getal 1, dat lijkt op een persoon die alleen staat. De dag is bedoeld om vrijgezellen te eren en te vieren, maar in de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een bredere winkeltraditie die niet alleen vrijgezellen aanspreekt, maar ook mensen in alle soorten relaties.

In de beginjaren was Single’s Day vooral een gelegenheid voor vrijgezellen om feest te vieren en activiteiten te ondernemen om hun vrijgezellenschap te vieren. Dit omvatte bijvoorbeeld het uitgaan met vrienden, het kopen van cadeautjes voor zichzelf en het organiseren van speciale evenementen en feesten.

Tegenwoordig is Single’s Day een van de grootste winkeldagen ter wereld, en niet alleen in China. Het heeft de status van een wereldwijd winkelfenomeen verworven, vergelijkbaar met Black Friday. Mensen profiteren van de kortingen en aanbiedingen om cadeaus te kopen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun dierbaren.

Om deze dag met u te vieren zetten we het merk Pleasure State in de spotlight! Lingerie is niet alleen een kledingstuk; het is een uiting van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Pleasure State, een merk dat synoniem staat voor luxe en verfijning, heeft met haar “My Fit Lace” serie opnieuw laten zien waarom lingerie zoveel meer kan zijn dan alleen onderkleding. Op deze speciale dag nemen we u mee op een reis door de wereld van Pleasure State’s “My Fit Lace,” waar elegantie en comfort naadloos samenkomen.

Wat “My Fit Lace” echt opvallend maakt, is de nadruk op de pasvorm. Pleasure State begrijpt dat comfort en stijl hand in hand gaan. De bh’s in deze serie zijn ontworpen om te zorgen voor de perfecte pasvorm. De push-up bh’s hebben een 200% push-up effect. Hierdoor worden de borsten gelift voor een prachtig decolleté. De cups zijn versierd met een kanten stof en op de gladde schouderbandjes zitten steentjes voor een subtiele glinstering.  De bh’s zijn uitgebracht in de kleuren Frappe, Black en Rio Red. Combineer de bh’s met de bijpassende slips; de string en brazilian.

Pleasure State’s “My Fit Lace” lingerieserie is een viering van vrouwelijkheid, comfort en verfijning. Met aandacht voor detail en de perfecte pasvorm voor iedereen, biedt deze collectie de mogelijkheid om u mooi en zelfverzekerd te voelen, ongeacht de dagelijkse uitdagingen. Of u deze Single’s Day nu op zoek bent naar dagelijkse luxe of iets speciaals voor een bijzondere gelegenheid, “My Fit Lace” heeft alles wat u zoekt!