Als het gaat om Moederdag weten we maar al te goed wat onze moeders willen. Een ontbijt op bed, een zelf geknutseld cadeautje, een dag geen huishouden of gewoon een dagje niets doen en in de watten gelegd worden. Maar hoe zit dat eigenlijk met vaders op Vaderdag?

Over iets meer dan een week is het alweer zover, Vaderdag is nabij. Hét ideale moment om de vader figuur in je leven te laten weten dat je om hem geeft. Want jouw vader is de allerbeste, toch? Weet je nog niet precies wat je jouw vader dit jaar geeft? No stress, wij helpen je graag!

Zwemshorts

Een zwemshort is hét perfecte cadeau om je vader mee te verrassen! De zwemshorts uit de zomercollectie van Muchachomalo zijn anders dan alle anderen. Ze zijn namelijk gemaakt van een water react stof; er komt een print tevoorschijn als de short in contact komt met water. Zo wordt je vader dubbel verrast! Als extraatje krijg je bij deze zwemshort een gratis bijpassende boxershort. De short is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus keuze genoeg: groen, blauw en rood.

Boxershorts

Boxershorts doen het ook altijd goed. Want zeg nu zelf; ondergoed heb je nooit genoeg toch? Voor boxers kun je terecht bij verschillende merken, zoals A-Dam Underwear. Is jouw vader een snoep liefhebber? Ga dan voor boxershort Berend, met speelse gummibeer print. De boxershort van A-Dam Underwear zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof voor een ultiem draagcomfort.

Wil je liever iets anders geven? Kijk dan eens naar de sokken, wederom van A-Dam underwear. De sokken hebben net als de boxers een speels, maar subtieler, printje. En extra handig; door het handige knoop syteem verlies je nooit meer je sokken! Deze hard blauwe sokken geven een knipoog naar alle sushi lovers. Of ga je liever voor deze sokken met grappige katten print?

Pyjama’s

Sommige mannen slapen in hun boxershort of slip, maar voor de koudere nachten is het toch fijn om een goede pyjama te hebben. Maak jij je vader blij met een lange pyjama, een short of alleen een pyjamabroek? Bij Lindessa heb je genoeg keuze! Kijk eens naar dit pyjama T-shirt van Charlie Choe. Het shirt is donkerblauw en heeft een stoere palmboom print. Tevens is hij perfect te combineren met de bijbehorende short. Zowel het shirt als de short komen uit het familie thema Lost in Paradise. In deze serie vind je nachtkleding voor het hele gezin. Hoe leuk is het om samen met je vader dezelfde nachtmode te dragen!

Waar ga jij je vader deze Vaderdag mee verrassen?