Corrigerend ondergoed. Wie kent het niet?! Corrigerend ondergoed wordt al sinds de Middeleeuwen gedragen. In deze tijd was deze onderkleding echter niet voor vrouwen, maar voor mannen bedoeld. Rond 500 na Christus begonnen mannen met het dragen van een doublet; een korset met velen ringetjes waar de broek aan kon worden vastgemaakt. Na een aantal jaar begonnen steeds meer vrouwen ook de doublet te dragen, maar dan als een zogeheten taillejas. De taillejas werd strak aangetrokken en dichtgeregen in de rug. Door de jaren heen kwamen er steeds meer variaties op het corrigerende ondergoed. Vanaf 1900 begon het steeds meer te lijken op de varianten die we vandaag de dag het beste kennen. De stoffen werden soepeler én het corrigerend ondergoed kreeg nu een aantal nieuwe doelen, namelijk het geven van steun, de heupen licht vormen en de buik plat maken!

Spanx is wereldwijd een van de meest geliefde merken op het gebied van corrigerend ondergoed. In 2000 richtte Sara Blakely het merk op en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de kledingkasten van vele vrouwen. Lees snel verder en ontdek de verschillende soorten shapewear van Spanx uit ons assortiment!

Hipster

De Lace Hi-hipster kleedt mooi af door de hoge taille, ze komt namelijk tot net onder de navel. Op de heupen en billen zit een semi-transparante strook kant. Dit kant geeft niet alleen een romantische uitstraling, het zit ook nog heerlijk zacht! Verkrijgbaar in de kleuren Black en Soft Nude.

Short

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten shorts van het merk Spanx. De eerste is de Mid thigh short, verkrijgbaar in de kleur Black. Zoals de naam als zegt komt de short tot halverwege de bovenbenen. De short corrigeert ook oneffenheden bij de buik en kleedt mooi af bij de heupen. De stof is gemaakt van microfibre; door de naadloze afwerking is de short niet zichtbaar onder nauwsluitende kleding.
Op zoek naar een short met meer correctie rondom de romp? Dan is de High waisted mid thigh short wat je zoekt! Deze short is hetzelfde als de Mid thigh short maar valt nog hoger, namelijk tot net onder de bh. Verkrijgbaar in de kleuren Very Black en Soft Nude.

Tanktop

De tanktop van Spanx is net iets anders dan een normale top. Het heeft namelijk een licht corrigerende werking! Hierdoor is de top perfect om onder een openvallend vest te dragen. Maar ook voor onder nauwsluitende kleding is de top geschikt; door de naadloze afwerking is deze hieronder niet zichtbaar. Verkrijgbaar in de kleuren Very Black en Soft Nude.

Shapesuit

De shapesuit van Spanx is het meest volledige artikel uit dit rijtje. Het is gemaakt van een corrigerende stof en heeft, net als de body, verstelbare spaghettibandjes. De shapesuit heeft pijpjes die vallen tot halverwege de bovenbenen. De ‘’hals’’ valt tot onder de bh. Hierdoor krijg je de meeste correctie in één artikel! Verkrijgbaar in de kleuren Very Black en Soft Nude

Kom langs in onze winkel of kijk online en ontdek het volledige assortiment van Spanx en corrigerend ondergoed van andere merken zoals de maxi slip met verstevigend voorpand van Sloggi!