De zomer komt langzaamaan dichterbij en badkleding is weer volop in de verkoop. Badkleding is niet langer seizoensgericht. Het hele jaar door reizen we af naar allerlei zuidelijke oorden om daar van de zon te genieten. En hoewel we dit jaar waarschijnlijk niet veel verder afreizen dan de achtertuin, zien we daar in de badkleding niks van terug. Designers laten zich namelijk inspireren door culturen van over de hele wereld! Er wordt niet langer gekozen voor alleen een set badkleding, maar voor een complete outfit. Een hippe strandjurk of zonnehoed maken je look af. Ook bekende lingerie merken spelen in op de badkleding hype, met als gevolg dat ze hun vakmanschap en fantastische pasvormen ook verwerken in de badkleding.

Een opvallende ontwikkeling is de grote opkomst van het badpak. Een artikel dat vroeger alleen gezien werd als functioneel, geschikt voor de zwemles op zondagmorgen, heeft een nieuw imago. Het badpak draait niet langer om functionaliteit maar om stijl. Het moet trendy en classy zijn, geschikt om in te zonnen en niet alleen om baantjes in te trekken. In deze blog lichten we daarom een aantal prachtige badpakken uit zodat je er zelfs in je achtertuin fashionable bijloopt!

Op zoek naar een badpak met een unieke uitstraling? Ga dan voor dit badpak uit de Amanda serie van Marie Jo Swim! Het badpak heeft een bijzondere neklijn waarmee jij de show steelt. Verder heeft het badpak voorgevormde cups zonder beugel. Verkrijgbaar in de animalprint Zanzibar.

Dit badpak, van het merk Cyell, is uitgevoerd in de bloemige print In Bloom! Het badpak heeft voorgevormde cups zonder beugel. Doordat de cups uitneembaar zijn bepaal je zelf hoeveel steun je nodig hebt. De voorkant van het badpak heeft een hippe overslag look en het diepe rugdecolleté geeft je een sexy uitstraling!

Waan je in de jungle met de badkleding uit de Ambar serie van Nuria Ferrer! In deze serie vind je niet één maar twee soorten badpakken. Dit badpak heeft voorgevormde cups zonder beugel. De cups zijn triangelvormig en creëren een diep decolleté. Liever een hoger decolleté? Ga dan voor dit badpak uit dezelfde serie. Ook dit badpak heeft voorgevormde cups zonder beugel. Beide badpakken zijn versierd met een prachtige animalprint in verschillende kleuren.

Een badpak van het merk Miraclesuit kan niet ontbreken in je badmode collectie! De stof van deze badpakken bevatten twee keer zoveel Lycra, een synthetische rubber soort, dan andere badpakken én hebben drie keer zoveel holding power. Hierdoor creëren de badpakken een zandloper figuur bij ieder lichaamstype. Niet voor niets is de slogan van dit merk ‘’Lijk 10 pond lichter in 10 seconden’’. Kies bijvoorbeeld voor dit badpak in een olijfgroene kleur. Het badpak heeft voorgevormde cups zonder een beugel. De twists op het voorpand geven een bijzondere uitstraling aan dit badpak.