Niet alleen bij lingerie maar ook bij badmode is het belangrijk dat het model goed zit. Hierdoor zit u comfortabeler én zelfverzekerder in uw vel!

Bikinitop

Triangel/haltertop

We beginnen met wellicht de meest bekende bikinitop, namelijk de triangel- of haltertop. Dit model top heeft driehoekvormige cups en de bandjes lopen in een haltermodel rondom de nek. Dit model heeft vaak geen beugel, maar wel voorgevormde cups (die u er zelf uit kunt halen). Daarom is dit model het meest geschikt voor vrouwen met een kleine tot medium cupmaat.

Hartvormige top

De hartvormige top centreert en omsluit de borsten. Zoals de naam al aangeeft hebben de cups een hartvormige uitstraling. Dit soort tops zijn zeer populair bij vrouwen met een vollere buste.

Balconette/strapless top

Een balconette top heeft horizontaal uitgesneden cups die dicht tegen elkaar aan staan. Dit model is geschikt voor een volle ronde borst. Echter kunnen vrouwen met een wat minder volle buste ook voor dit model kiezen. Ga dan voor een strapless top; door de kleinere cupmaat blijft de top de hele dag op haar plek zitten. Een ander voordeel van het strapless model is dat u geen last hebt van ‘’tan-lines’’!

Bralette top

Een bralette is een niet-voorgevormde top zonder beugels. Deze tops voelen zeer licht en zorgen daarom voor een ultiem draagcomfort. Een bralette top biedt minder steun dan een bikinitop met beugels en is daarom het meest geschikt voor dames met een kleinere cupmaat.

 

Bikinislip

Rioslip

Het meest basic bikinimodel is de rioslip. De rioslip bedekt de billen volledig en geeft, door de hoge beenuitsnijdingen, een elegante look. Ideaal dus voor vrouwen met mooie en lange benen!

Heupslip

Een heupslip is perfect voor vrouwen die net iets meer durven te showen. Heupslips hebben een lagere taille dan andere bikinislips. Ook laten ze iets meer zien van de billen. De strikjes aan de zijkanten van de slip geven een sexy touch!

Tailleslip

Liever een wat hogere taille? Ga dan voor een tailleslip model. Een tailleslip komt tot net onder de navel en is daarom uitermate geschikt voor dames die dit lichaamsdeel wat meer willen bedekken. De slip bedekt de billen volledig. Hierdoor legt u de aandacht op uw prachtige benen, die door de hogere beenuitsnijdingen optisch nog langer en slanker lijken!

Shorty

Voor alle stoere dames is het shorty model een perfecte match! Dit model bedekt de billen en heupen en zit zeer comfortabel.