Lingerie is voor vrouwen erg belangrijk. Door een nieuw setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Maar weet je eigenlijk wat de kleur van de lingerie die je draagt over jou vertelt? In deze blog zijn wat kleuren en betekenissen op een rijtje gezet. Herken jij jezelf in de beschrijvingen? 

Zwart

Van de vrouwen tussen de 25 en 34 jaar kiest 51 procent voor zwarte lingerie. Een hele populaire kleur dus! 
Wat zegt het over jou? 
Een vrouw die zwarte lingerie draagt is gedreven en heeft subtiele charme. In zwarte lingerie kom je zowel krachtig als zwoel over. Vrouwen die zwarte lingerie dragen, tonen vaak leiderschap in een relatie.  
Is zwart jouw favoriete kleur? Kijk dan eens naar de serie Black van Calvin Klein.

Rood

Misschien raadde je al dat rood voor passie, opwinding en levenskracht staat. Alleen al bij het zien van de kleur rood versnelt je ademhaling en stijgt je hartslag!
Wat zegt het over jou? 
Vrouwen die voor rood gaan, zijn recht voor hun raap. Ze zijn gepassioneerd, geven aan wat ze willen en houden van dramatiek.
Romantisch en uiterst sexy, dat is de rode lingerie uit de My Fit Lace serie van Pleasure State!

Wit

Witte lingerie saai? Vroeger misschien, toen lingerie nog maar in hooguit twee of drie kleuren verkrijgbaar was. De laatste tijd wordt witte lingerie steeds populairder. 
Wat zegt het over jou? 
Witte lingerie symboliseert een zorgzaam en liefhebbend karakter. Het staat voor onschuld en puurheid. Vrouwen die witte lingerie dragen, zijn oprecht en hebben hun emoties onder controle.
Deze beugelbh van PrimaDonna kan zowel met als zonder halsversieringen worden gedragen en is versierd met all-over kant voor een romantische uitstraling.

Roze

Met deze kleur hangt romantiek in de lucht! Vrouwen die deze kleur dragen zijn volwassen, maar hebben toch behoefte aan geborgenheid. 
Wat zegt het over jou?
Je bent een vrouw die romantisch is, een zachte persoonlijkheid heeft en zoekt naar genegenheid. Ook ben je vrouwelijk en sensueel.
De serie Rosalia van Marie Jo is er dit seizoen in de prachtige kleur Luminoso. 

Huidskleur

Huidskleurige lingerie heeft de reputatie degelijk te zijn. Toch is dit zeker niet het geval. 
Wat zegt het over jou?
Draag je huidskleurige lingerie? Als je deze kleur draagt, betekent het vaak dat je niks te verbergen hebt. Je bent erg open, hebt een gemakkelijk karakter en staat met beide benen op de grond!
De Amorous Deluxe serie van Mey combineert huidskleurige lingerie met een glinster in het kant voor een luxe uitstraling! 

Twijfel je over welke kleur jou het beste staat? Vraag eens advies in onze lingerie speciaalzaak! De medewerksters geven je eerlijk advies. En wie weet, misschien verrast het je nog!