We hebben al een aantal zonnige dagen erop zitten en de zomervakantie komt stapje voor stapje steeds dichterbij. Daarom zetten we in deze blogpost een aantal van onze kleurrijkste series in het zonnetje. Leest u snel mee?

 

Marie JoEttie en Georgia

Stap een pastelkleurige bloemenweide binnen met de Ettie serie van Marie Jo! De serie is volledig versierd in pastelkleurige bloemen, in verschillende types en groottes, wat perfect past bij de lente en de zomer. In de serie vindt u deze bh met balconette belijning en voorgevormde mousse cups. De pastelkleurige bloemen zijn terug te zien op beide bijpassende slips; de string en de short.

Meer fan van de combinatie bloemen en neonkleuren? Ook dan zit u goed bij Marie Jo, namelijk met de Georgia serie! Deze plunge bh en balconette bh zijn beide versierd met prachtige neonkleurige bloemen voor een spetterende uitstraling. Combineer een van de bh’s met de al net zo opvallende rioslip om de look compleet te maken.

 

PrimaDonnaEfforia en Las Salinas

Ook PrimaDonna is fan van kleur in haar lingerie series. Dit is goed te zien in de serie Efforia! De serie heeft een prachtige lichtblauwe kleur en is versierd met kleurrijke bloemen. In de serie vindt u twee type bh’s. De eerste is deze bh met balconette vormige cups. De tweede bh is deze longline bh, waarbij de stof onder de cups langer is dan bij een standaard model, voor een extra touch! Naast twee bh’s heeft PrimaDonna ook drie slips uitgebracht met dezelfde bloemige stof, namelijk de string, hotpants en tailleslip.

Kleurrijke stof kan ook erg goed samen gaan met een rustige basiskleur. Dat bewijst PrimaDonna met de Las Salinas serie! Zowel de beugel bh als de bijpassende string uit de serie zijn versierd met neonkleurige broderie op een cognackleurige basisstof.

 

PrimaDonna SwimRimatara

Niet alleen in lingerie maar ook in swimwear is kleur een grote trend dit jaar. Dit is terug te zien in de Rimatara serie van het merk PrimaDonna Swim. De serie wordt gekenmerkt door een felle aqua blauw-groene kleur die van de huid af knalt in de zomer zon! De balconette bikinitop heeft voorgevormde cups met beugel voor steun en comfort tijdens het zwemmen en zonnen. In de serie vindt u ook twee bijpassende slips, zoals deze heupslip met lieflijke strikjes op de heupen!

 

Wat ons betreft is er dus geen excuus om deze lente en zomer niet in een knallende kleur door te komen! Kom langs in de winkel of shop snel online om uw kleurrijke lingerie of swimwear setje aan te schaffen.