Het begin van het merk Marie Jo gaat helemaal terug naar het jaar 1919. In dit jaar richtten Margaretha en Achiel Van de Velde een korsettenatelier op in het dorp Schellebelle. Later breidden zij hun assortiment uit met lingerie en figuur corrigerende corsetten. In 1981 kreeg de lingerie van Van de Velde eindelijk haar naam; Marie Jolie, wat later veranderde in het welbekende Marie Jo.

Door de jaren heen groeide het lingeriemerk steeds verder uit en in 1997 resulteerde dit in een uitbreiding van de familie met een tweede lijn; Marie Jo L’Aventure. Het lingeriemerk is nu dan ook niet meer weg te denken uit de lingerielade van vele vrouwen! Lees snel verder en ontdek alles over de toppers van dit prachtige merk.

Avero

De meest bekende serie van Marie Jo is zonder twijfel de Avero. Niet voor niets vierde deze serie haar twintigste verjaardag in 2016! De Avero serie kenmerkt zich door de combinatie van zachte ruitjesstof en typische bloemenschouderbandjes; wellicht dat je deze weleens voorbij hebt zien komen?! De serie is al jaren een echte stayer in ons assortiment. Altijd verkrijgbaar in de basiskleuren Zwart, Natuur en Café Latte én ieder seizoen verkrijgbaar in een modieuze tint. Dit seizoen zijn is dat de prachtige winter kleur Atlantic Blue; een ijzige grijs blauwe kleur die perfect matcht met vrijwel iedere huidstint. 

Jane

Verfijnde bloemenbroderie en glanzende parelsnoertjes… ook de Jane serie is een echte klassieker van het merk Marie Jo! De Jane serie heeft een ruime keuze aan bh’s en slips die perfect met elkaar te combineren zijn. De verleidelijke modellen maken de Jane tijdloos en onweerstaanbaar! De lingerie uit deze serie is altijd in ons assortiment verkrijgbaar in de basiskleuren Zwart, Natuur en Dune. Naast de basiskleuren wordt de Jane ieder seizoen uitgebracht in een modieuze tint. Dit seizoen schittert de lingerieserie in de feestelijke kleur Red Copper. 

Tom

Deze serie van het bekende zusje van Marie Jo, namelijk Marie Jo L’Aventure, mag zeker niet missen op deze lijst met favorieten. En we hebben het dan natuurlijk over de Tom serie! De Tom kenmerkt zich door gladde cups en rondjes op de schouderbandjes. Bij Lindessa Best is de serie een absolute favoriet. De serie is dan ook het hele jaar door verkrijgbaar in de basiskleuren Charbon, Natuur, Café Latte en Scarlett. Daarnaast komt ieder seizoen een modieuze tint binnen. Dit winterseizoen is de Tom verkrijgbaar in de kleur Aubergine; een hippe bruin paarse tint met glitterdetails!