De zomer komt er weer aan! Dit betekent dat we met z’n alle steeds kortere en strakkere kledingstukken gaan dragen. Niks is dan zo vervelend als zichtbaar ondergoed onder bijvoorbeeld je favoriete jurkje. Hier is het merk Mey het mee eens. Speciaal voor de momenten dat je naadloos ondergoed nodig hebt bedacht Mey de Second Me slips. Binnen de Second Me lijn bevinden zich twee series; Soft Second Me en Natural Second Me. De slips uit beide series zijn naadloos en verdwijnen onder je kleding, hierdoor voelen de slips aan als een tweede huid.

Soft Second Me

De slips uit deze serie zijn zó zacht dat ze aanvoelen als een tweede huid. Ze bestaan voor een groot deel uit polyamide en zijn volledig naadloos, waardoor ze niet te zien zijn onder je kleding. De slips zijn gemaakt van 80% polyamide en 20% elastaan. De voering is 92% katoen en 8% elastaan.

In de serie vind je drie verschillende modellen; de string, de Brazilian en de hipster. De string heeft hoge beenuitsnijdingen, waardoor je benen optisch langer en slanker lijken. Qua model lijken de Brazilian en de hipster een beetje op elkaar. Het verschil tussen de twee slips is dat de Brazilian breder is aan de zijkanten en een groter oppervlak van de billen bedekt.

De slips uit deze serie zijn verkrijgbaar in de basiskleuren Bailey, Cream Tan, Night Blue, Rubin en Zwart.

Natural Second Me

Omdat de slips uit de Soft Second Me serie zo populair zijn bracht Mey een nieuwe variant op de naadloze slips uit. Deze zijn te vinden onder de naam Natural Second Me. De naadloze slips uit deze serie zijn verwerkt met een hoog percentage katoen, maar liefst 90%! Gemixt met 10% elastaan dragen de slips heerlijk. De voering aan de binnenkant van de slips zorgt ervoor dat ze niet afzakken of opkruipen.

In deze serie vind je wederom drie verschillende modellen slips. Het eerste model is de American pants. Dit model heeft een normale taille en bedekt de billen gedeeltelijk. Het tweede model is de short. Deze sportieve slip heeft een normale taille en korte pijpjes. De laatste slip uit deze serie is de tailleslip. De slip valt, zoals de naam al aangeeft, hoog in de taille. Hierdoor is met name deze slip perfect om te dragen onder strakkere kledingstukken.

De slips uit deze serie zijn verkrijgbaar in de basiskleuren New Pearl, Rubin, Wit en Zwart.